Politica de Confidentialitate

Securitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezati despre dumneavoastra. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor, informatii despre promotii etc. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei.
Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Interbiz Research & Consulting SRL prin posta sau pe adresa de email: office@interbizgroup.ro.

Politica de confidentialitate

Respectam cu strictete datele private ale clientilor si intentionam sa le folosim numai in scopul pentru care acestea au fost introduse. Nu incurajam SPAMUL, nu divulgam la terte parti, nu vindem, nu facem schimburi de adrese de email obtinute prin acest site.

Inscriere newsletter

Nume:
Email: